Alpha WarriorsEventsExercise

Meet and greet med internasjonalt besøk

Scandic Holberg Hotel, Fredag 15 september klokken 14-17. Kom og møt internasjonale gjester, blant dem Buz Kuzan en OCR løper som har IPF og som sammen med sitt team gjør det umulige mulig.

Vi har gleden av å innby til en uformell happening hvor Philips Norge vil være representert. De vil vise frem noen av sine relevante produkter. Gonny Gutierrez, director for Alpha-1 Global kommer også til å være tilstede. 

Det blir lett bevertning og muligheten til å kjøpe effekter både fra tidligere eventer og noen effekter som er spesialdesignet i meget begrenset opplag for Oslo Maraton 2017. Alt overskudd fra vårt salg går tilbake til laget og dets arbeid.
Team Alpha-1 Athlete har ved hjelp av gaver, salg av effekter og sponsor inntekter så langt i 2017 sørget for at Peter i Sør Afrika skal få dekket en del måneder på treningssenter for å drive med rehabilitering. Peter har vært den første svømmer med oksygenbehandling i en offisiell svømme event.
Laget vårt har også kjøpt inn sykkel og utstyr til Karen i USA slik at hun kan få et mer aktivt liv. Videre har vi sørget for at Buz har fått betalt påmeldingsavgift til flere av årets løp samt besørget tur til Europa for han og hans lag. Vi har også sponset Alfa-1 Norge med møterom for deres medlemsmøte.
Vi vil takke så mye for støtten ved å gjøre det lille ekstra.
Sammen kan vi flytte fjell!
Vi ønsker å gi tilbake og som et ledd i dette inviterer vi deg som er lungesyk eller du som er pårørende til vårt lille arrangement.
Vi håper å se deg til meet and greet! Det er totalt gratis å ta turen innom. Vi garanterer at du vil bli tatt godt i mot og at det vil bli en hyggelig stund. Et av våre mål er å bidra til å bryte isolasjon for mennesker med lungesykdom, dette er en av måtene vi gjør dette på.

Kanskje det også blir noen overraskelser, den som kommer får se 🙂

Påmelding: karen.alphawarriors@gmail.com

Share