Oslo Maraton 2017

Oslo Maraton 2017

Alpha Warriors fortsetter suksessen fra tidligere år, og stiller også i år lag under Oslo Maraton 2017 – 3 for Alle.

Vi ønsker også i år å få med oss så mange pasienter og pårørende som mulig. Om du har tungt utstyr å bære skal vi stille med noen som bærer for deg. Trenger du rullestol skal vi sørge for at noen kan trille den om du ønsker. Vi starter sammen og slutter sammen – og alle kommer til mål.

I 2016 stilte vi det 6. største laget under hele Oslo Maraton helgen, og vi hadde det utrolig gøy sammen både gjennom løpet og den påfølgende seiersmiddagen på Peppe’s Pizza på Aker brygge.

I 2017 regner vi med å bli mye større, og håper på minst 50 deltakere på laget.

Kom og bli med
på moroa!

Påmelding

Oslo Maraton har vært så vennlige og gitt oss 30 gratis påmeldinger til pasienter. For årets “funkis”-klasse er prisen satt til kr 100, men ved påmelding gjennom oss vil de første 30 få gratis start. Disse plassene er utelukkende for pasienter, pårørende og venner som stiller kan også melde seg på via Karen for å få en rabattert pris som er spesiell for vårt lag.

Alle som melder seg på vil få en t-skjorte i lagfarger og -design, slik at vi virkelig vises. Da vi håper å skape et overskudd som vi kan bruke til å hjelpe Alfa-1 Norge tar vi gjerne imot donasjoner for disse t-skjortene, og 100% av overskuddet vil gå direkte tilbake til Alfa-1 Norge for å hjelpe dem i deres arbeid.

Påmelding til Karen: Karen.alphawarriors@gmail.com

Overnatting

Vi har fått et tilbud på rom hos Scandic Holberg hotell i Oslo, i kort avstand fra arrangements-sted. Tilbudet vi har fått er

  • Enkelt rom kr 1290,-
  • Dobbelt rom kr 1490 / rom

For å få disse prisene må det bestilles gjennom oss , hver enkelt gjør opp på hotellet

Opplegg for dagen

Vi arbeider med følgende opplegg for eventen, men det er ennå en del detaljer som må på plass, og endringer underveis kan komme:

14:00 Oppmøte på Scandic Holberg hotell i Oslo

Her blir det en sjanse til å møte våre besøkende gjester, og høre deres historier. Det vil bli servert litt enkel og lett mat og en kopp kaffe. Noen sponsorer vil også være tilstede, og gir mulighet til dere å få høre om hvilke produkter de har som kan være til hjelp og assistanse for dere.

18:00 Transport/avmarsj til startsted – Rådhusbrygga

19:10 3 for alle

Vi har fått tillatelse av Oslo Maraton til å starte rett etter Elite-heatet. Derfor blir det i år mange publikummere som kommer til å se oss, og vi vil virkelig få opp øynene til mange om hva som er mulig.

Av sikkerhetsmessige hensyn kommer vi til å holde oss i en smal kolonne langs kanten av løypa, slik at de som løper har god plass til å passere. Vi vil sørge for at noen store sterke karer beskytter gruppen vår mot de som kommer bak.

18:30- Seiersmiddag

Fellesmiddag på Peppe’s Pizza på Aker Brygge.
Vi betaler for en halv pizza og 1 alkoholfri drikke til hver deltaker. Mat/drikke utover dette må betales av den enkelte.

Internasjonal deltagelse

Denne for oss årlige eventen begynner å bli kjent utenfor Norges grenser. I år kommer flere andre land til å være med, blant annet Danmark og Sverige, hvor det kan være veldig aktuelt å gjøre det samme senere år.

Våre gjester er:

Buz Kuzan, USA

Peter Moore, Sør-Afrika

Share